Klanten reviews

Enkele bevindingen van klanten

  • Onze peuter "puber" van 2,5 jaar is nooit zo'n beste avond-eter geweest, maar de laatste tijd weigerde ze bijna elke avond haar eten. Vlees ging er nog wel in, maar groente en aardappels wilde ze niks van proberen. Als ouder vond ik dit erg jammer en wilde graag dat ze wat meer groente leerde eten en nieuwe dingen wilde proberen. Met deze hulpvraag ben ik bij Victoire op het inloopspreekuur geweest. Tijdens het spreekuur heeft zij mij meteen concrete tips gegeven waarmee ik in de praktijk aan de slag kon. Daarnaast heeft ze uitgebreide uitleg gegeven over het eetgedrag van kleine kinderen, wat gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Ook heb ik een video-opname gemaakt van onze avondmaaltijd en deze aan haar opgestuurd. Het was heel leerzaam om samen naar de opname te kijken. Victoire gaf hele positieve feedback en een leerzame terugkoppeling over hoe om te gaan met het eetgedrag van mijn dochtertje (bijv. beter te letten op haar signalen). Ik merk dat we met mijn dochtertje zeker stappen hebben gemaakt (Cindy met dochter Iris 2,5 jaar, Wageningen 2019)
  • Onze dochter was meteen vanaf de eerste hapjes geen goede eter. Zodra ik op internet ging zoeken raakte ik snel het spoor bijster. Het was daarom erg fijn om al onze vragen te kunnen bespreken met Victoire. Door haar uitgebreide kennis en ervaring (zowel professioneel als privé) wisten we zeker dat we bij haar in goede handen waren. Bovendien was het heel nuttig met haar te kijken naar de video's. Daardoor hebben we veel nuttige inzichten, tips en zelfvertrouwen (!) gekregen. Onze dochter is nu 1 jaar en ze proeft nu alles, lust best veel groenten, en ze eet alle maaltijden lekker met ons mee. En het belangrijkste, dankzij Victoire hebben we dit op een ontspannen manier bereikt, zonder stress en zonder veel gedoe aan tafel (Anne met dochter Evi 1 jaar, Wageningen 2018-2019).
  • Victoire kwam bij ons voor mijn dochter Puck, Puck wilde nog geen avondmaaltijd eten. Victoire heeft ons toen een keer gefilmd tijdens de warme maaltijd. Daarna hebben we deze film samen stukje voor stukje bekeken en kreeg ik waardevolle adviezen. Ook benoemde ze duidelijk de dingen die goed gingen en die ik goed deed als moeder. Dit gaf me het vertrouwen dat ons dit ging lukken en daarmee kon ik heel positief hiermee aan de slag. We kijken erg tevreden terug op dit traject. Victoire is een heel warm persoon waardoor je je snel op je gemak voelt en je kind(eren) dus ook. Tijdens de film sessies is ze onzichtbaar aanwezig, waardoor je je goed kan focussen op je gezin en maaltijd. Victoire heeft een hele prettige manier van feedback geven, ze benoemt duidelijk wat je al goed doet, en geeft tips hoe je de eventueel mindere punten kan verbeteren. Ze voelt goed aan wat je en je kind nodig hebben (Anne met dochter Puck 2 jr, Wageningen 2018-2019).
  • Onze dochter was al vanaf 4 maanden geïnteresseerd in groente- en fruithapjes naast de borstvoeding. Ze proefde van alle smaken die we haar hebben aangeboden, van groente tot fruit. Gedurende de tijd bleef ze ook best goed eten, maar als ouder ben je toch soms onzeker of je het wel goed doet of dat het nog beter kan. Victoire heeft een aantal video’s gemaakt tijdens het eerste jaar van onze dochter en deze met ons nabesproken. Ze heeft ons veel tips gegeven, maar ook laten weten wat al erg goed ging. Victoire benoemde ook de kleine signalen van het kind en interacties tussen ouder en kind, die als ouder niet opvallen maar ook belangrijk zijn in het gedrag van kind én ouder. Dankzij de positieve aanpak van Victoire, hebben we meer zelfvertrouwen gekregen en zijn we trots op onze kleine meid die ondertussen lekker met de pot mee eet (Korrie/Roel met dochter Philou 1,5 jaar, Ede 2019).
  • Wij zijn bij Victoire geweest tijdens het inloopspreekuur om advies te krijgen over extra calorieën inname voor ons zoontje van 1 met ondergewicht. Ze heeft ons heel gericht advies gegeven over tussendoortjes en het aantal eetmomenten op dag. Ons zoontje begint goed aan te komen en het advies van Victoire zetten we door (Nathalja met zoon Dex 1,5 jaar, Wageningen 2019).
  • Onze dochter van twee weigerde al het eten. Victoire zag direct waar de bottleneck zat. Met behulp van een paar video opnames en nabesprekingen werd dat duidelijk voor ons. Zij gaf ons het vertrouwen weer terug (Moeder van 2 jarige dochter, Haarlem 2019)
  • Wij zaten al een tijdje met de handen in ons haar, toen we via via in contact kwamen met Victoire de Wild. Onze peuter had geleidelijk aan besloten te stoppen met eten, wat tot gestreste situaties aan tafel leidde. Victoire heeft aan de hand van een opgenomen filmpje ons een aantal zeer bruikbare en welkome tips gegeven online. Hier zijn wij uiteraard mee aan de slag gegaan en beetje bij beetje zit er vooruitgang in zijn eetgedrag. Al blijft het een ‘beproeving’, een peuter met zijn eet- ‘buien’ (Moeder van een 2,5 jarige peuterpuber, Winterswijk 2019)
  • Onze zoon van 1,5 wilde niets meer eten. Victoire heeft ons online heel goed geholpen. Haar feedback heeft ons wel rust gegeven dat we op de goede weg zijn. Dat helpt dus wel heel erg. En erg bedankt hiervoor (moeder van 1,5 jarige zoon, Renkum 2020).
Cindy met dochter Iris 2,5 jaar
Cindy met dochter Iris 2,5 jaar
Wageningen 2019

Onze peuter "puber" van 2,5 jaar is nooit zo'n beste avond-eter geweest, maar de laatste tijd weigerde ze bijna elke avond haar eten. Vlees ging er nog wel in, maar groente en aardappels wilde ze niks van proberen. Als ouder vond ik dit erg jammer en wilde graag dat ze wat meer groente leerde eten en nieuwe dingen wilde proberen. Met deze hulpvraag ben ik bij Victoire op het inloopspreekuur geweest. Tijdens het spreekuur heeft zij mij meteen concrete tips gegeven waarmee ik in de praktijk aan de slag kon. Daarnaast heeft ze uitgebreide uitleg gegeven over het eetgedrag van kleine kinderen, wat gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Ook heb ik een video-opname gemaakt van onze avondmaaltijd en deze aan haar opgestuurd. Het was heel leerzaam om samen naar de opname te kijken. Victoire gaf hele positieve feedback en een leerzame terugkoppeling over hoe om te gaan met het eetgedrag van mijn dochtertje (bijv. beter te letten op haar signalen). Ik merk dat we met mijn dochtertje zeker stappen hebben gemaakt.

Anne met dochter Evi 1 jaar
Anne met dochter Evi 1 jaar
Wageningen 2018-2019

Onze dochter was meteen vanaf de eerste hapjes geen goede eter. Zodra ik op internet ging zoeken raakte ik snel het spoor bijster. Het was daarom erg fijn om al onze vragen te kunnen bespreken met Victoire. Door haar uitgebreide kennis en ervaring (zowel professioneel als privé) wisten we zeker dat we bij haar in goede handen waren. Bovendien was het heel nuttig met haar te kijken naar de video's. Daardoor hebben we veel nuttige inzichten, tips en zelfvertrouwen (!) gekregen. Onze dochter is nu 1 jaar en ze proeft nu alles, lust best veel groenten, en ze eet alle maaltijden lekker met ons mee. En het belangrijkste, dankzij Victoire hebben we dit op een ontspannen manier bereikt, zonder stress en zonder veel gedoe aan tafe.

Anne met dochter Puck 2 jr
Anne met dochter Puck 2 jr
Wageningen 2018-2019

Victoire kwam bij ons voor mijn dochter Puck, Puck wilde nog geen avondmaaltijd eten. Victoire heeft ons toen een keer gefilmd tijdens de warme maaltijd. Daarna hebben we deze film samen stukje voor stukje bekeken en kreeg ik waardevolle adviezen. Ook benoemde ze duidelijk de dingen die goed gingen en die ik goed deed als moeder. Dit gaf me het vertrouwen dat ons dit ging lukken en daarmee kon ik heel positief hiermee aan de slag. We kijken erg tevreden terug op dit traject. Victoire is een heel warm persoon waardoor je je snel op je gemak voelt en je kind(eren) dus ook. Tijdens de film sessies is ze onzichtbaar aanwezig, waardoor je je goed kan focussen op je gezin en maaltijd. Victoire heeft een hele prettige manier van feedback geven, ze benoemt duidelijk wat je al goed doet, en geeft tips hoe je de eventueel mindere punten kan verbeteren. Ze voelt goed aan wat je en je kind nodig hebben.

Korrie/Roel met dochter Philou 1,5 jaar
Korrie/Roel met dochter Philou 1,5 jaar Ede 2019

Onze dochter was al vanaf 4 maanden geïnteresseerd in groente- en fruithapjes naast de borstvoeding. Ze proefde van alle smaken die we haar hebben aangeboden, van groente tot fruit. Gedurende de tijd bleef ze ook best goed eten, maar als ouder ben je toch soms onzeker of je het wel goed doet of dat het nog beter kan. Victoire heeft een aantal video’s gemaakt tijdens het eerste jaar van onze dochter en deze met ons nabesproken. Ze heeft ons veel tips gegeven, maar ook laten weten wat al erg goed ging. Victoire benoemde ook de kleine signalen van het kind en interacties tussen ouder en kind, die als ouder niet opvallen maar ook belangrijk zijn in het gedrag van kind én ouder. Dankzij de positieve aanpak van Victoire, hebben we meer zelfvertrouwen gekregen en zijn we trots op onze kleine meid die ondertussen lekker met de pot mee eet.