Ouders

Hoe werkt Groente & Meer voor ouders?

Groente & Meer biedt verschillende adviezen. Elke passend bij jouw behoefte als ouder. Bij deze adviezen wordt er gebruik gemaakt van de VIPP-methode. De VIPP-methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Hierbij staat het bekijken en analyseren van een filmpje van een eetmoment met je kind centraal. Dit filmpje wordt alleen gebruikt en bekeken door Groente & Meer. Na afronding wordt het filmpje verwijderd.

Play Video

Coaching Sessie (€79 per sessie)

Maak je je zorgen over het gewicht of de voeding van je kind? Of weet je even niet meer hoe je het aan kan pakken, en kun je wel wat professionele hulp gebruiken? In dit telefonisch consult kan je al je onzekerheden en vragen kwijt en geeft Groente & Meer advies op maat en tevens handvatten zodat je verder kunt. We kijken niet alleen naar de voeding maar ook naar het eetgedrag van je kind en de interactie tussen kind en ouder.

vader_met_kind_bellen
moeder_met_kind_videoconsult

Uitgebreid Advies (€195 per sessie)

Heb je behoefte aan een diepgaander advies? Is je kind een slechte eter? Is er altijd strijd aan tafel? Of eet je kind helemaal niets of alleen bepaalde onderdelen van het eten? Pieker niet en kies voor dit uitgebreide advies. Voor dit advies stuur je een filmpje op van een doorsnee tafelmoment van de warme maaltijd bij jullie thuis. Groente & Meer bekijkt en analyseert het filmpje aan de hand van de gecertificeerde VIPP methode. Tijdens een consult kijken we samen naar de opname en je wordt daarbij gewezen op de kleine signalen die je kind laat zien. Wat betekenen ze, en hoe kun je hiermee omgaan?

Na ons gesprek heb je meer inzicht in de communicatie van jouw kind, je eigen gedrag, wat je kunt veranderen en waar je juist mee door moet gaan.

Vanaf het begin (€275 per sessie)

Voor jonge baby’s is alles nieuw; niet alleen de smaak, maar ook bijvoorbeeld de structuur en de geur. Baby's zijn gewend aan melk, logisch dat het even duurt voordat hij gewend raakt aan andere smaken.

Wil je je kind van jongs af aan een gezond eetpatroon aanleren? Kies dan voor dit uitgebreide pakket. Smaken kunnen in de loop van een leven veranderen, maar de basis wordt gelegd in de eerste twee jaar.

In vier sessies worden de verschillende eetmomenten van je kind uitgebreid besproken. Dit is vanaf dat je kind 4-6 maanden tot 1,5 jaar oud is. Groente & Meer bekijkt en analyseert deze filmpjes volgens de gecertificeerde VIPP-methode en bespreekt deze met jullie tijdens een consult met jullie. Zo krijg je advies op maat tijdens verschillende ontwikkelingsfases van je baby.

“Onze dochter van twee weigerde al het eten. Victoire zag direct waar de bottleneck zat. Met behulp van een paar video opnames en nabesprekingen werd dat duidelijke voor ons. Zij gaf on het vertrouwen weer terug.”  Moeder van dochter (2 jaar) - 2019

Klantbeoordelingen

Moeder van dochter – 2023

“Wij hebben het als waardevol ervaren om onszelf terug te zien terwijl we aan tafel zaten te eten, terwijl we feedback kregen én kregen te horen wat er al heel goed gaat. Een mooie balans wat ons veel vertrouwen gaf om zelf verder te gaan oefenen.”

Lucinda, moeder van zoon (2 jaar) – 2023

”Na het advies van Victoire weten wij waar we aan kunnen werken en voelen wij ons minder onzeker over het avondeten van onze zoon van 2 jaar. We hebben met de handvatten van Victoire stappen kunnen zetten naar de juiste manier van eten aanbieden en we kregen bevestiging van wat we al goed deden.”

Sandra, moeder van zoon – 2023

‘Victoire heeft ons in een eenmalige sessie heel goed op weg geholpen met handige tips & tricks voor de overgangsfase van borstvoeding naar vaste voeding!’

Nadieh en Edwin, ouders van zoon Senna – 2022

“Victoire heeft ons geholpen met het gezellig aan tafel zitten en het eten van groenten voor onze beide kinderen.”

Korrie en Roel, ouders van Philou (1,5 jaar) – 2019

“Dankzij de positieve aanpak van Victoire hebben we meer zelfvertrouwen en zijn we trots op onze kleine meid die ondertussen lekker met de pot mee eet.”

Nathalja, moeder van zoon Dex (1,5 jaar) – 2019

“Wij zijn bij Victoire geweest om advies te krijgen over extra calorieën inname voor ons zoontje van 1 met ondergewicht. Ons zoontje begint goed aan te komen en het advies van Victoire zetten we door.”

Moeder van zoon (2,5 jaar) – 2019

“Victoire heeft aan de hand van de opgenomen filmpjes ons een aantal zeer bruikbare en welkome tips gegeven online. Hier zijn wij uiteraard mee aan de slag gegaan en beetje bij beetje zit er vooruitgang in zijn eetgedrag.”

Moeder van dochter (2 jaar) – 2019

“Onze dochter van twee weigerde al het eten. Victoire zag direct waar de bottleneck zat. Zij gaf ons het vertrouwen weer terug.”

Cindy, moeder van dochter Iris (2,5 jaar) – 2019

“Het was heel leerzaam om samen naar de opname van een eetmoment te kijken. Victoire gaf hele positieve feedback en een leerzame terugkoppeling over hoe om te gaan met het eetgedrag van mijn dochtertje.”

Anne, moeder van dochter Puck (2 jaar) – 2018/2019

“Victoire heeft een hele prettige manier van feedback geven, ze benoemt duidelijk wat je al goed doet, en geeft je tips hoe je de eventueel minderen punten kan verbeteren. Ze voelt goed aan wat jij en je kind nodig hebben.”