Publieke sector/bedrijven

Hoe werkt Groente & Meer voor de publieke sector/bedrijven?

Naast de diensten die Groente & Meer aanbiedt aan ouders, heeft Groente & Meer ook een aantal diensten voor de publieke sector of bedrijven. Groente & Meer ontwikkelt op maat concepten in samenwerking met bedrijven en/of publieke instellingen, zoals scholen, gemeenten, overheid, organisaties. Deel jij dezelfde missie? Wellicht kunnen wij dan samen aan de slag om zoveel mogelijk kinderen een gezond eetpatroon aan te leren.

Diensten

Lespakket

Groente & Meer heeft een lespakket ontwikkeld voor basisscholen. Dit is in de vorm van vier 'minicolleges'. Hierbij wordt er op een interactieve manier aan de leerlingen uitleg gegeven over hoe smaakontwikkelingen en voedselvoorkeuren tot stand komen bij kinderen. Aan het einde van de vier minicolleges ontvangen de leerlingen een certificaat.

Lijkt het je leuk om jouw klas of op jouw school de kinderen meer te leren over smaakontwikkeling en voedselvoorkeuren? Neem dan contact op.

samenwerking groente & meer
samenwerking groente & meer

Samenwerking Di-eetgezond

In samenwerking met diëtisten praktijk Di-eetgezond is 'Happy Meals' ontstaan. Het doel van Happy Meals is om informatie en handvatten te geven over gezonde voeding en eetgedrag. Aan de hand van drie korte zelfgemaakte filmpjes nemen we samen het eetpatroon van je kind door.

Groente & Meer staat open voor allerlei nieuwe projecten en ontwikkelingen samen met de publieke sector en/of bedrijven! Neem contact op bij interesse.

Webinar

Groente & Meer heeft een Webinar over het eetgedrag van kinderen ontwikkeld. Dit idee is ontstaan tijdens de samenwerking met de 'Baby Groente Tas'. Het doel van het Webinar is om meer mensen te kunnen informeren over de expertise en VIPP-methode van Groente & Meer. Na het Webinar hebben ouders meer inzicht in het waarom, wat en hoe van het eten van groenten en het aanleren van een gezond eetpatroon.

samenwerking groente & meer
Tomaten eten kinderen

Extra

Het '4 tomaten' pakket dat wordt aangeboden aan ouders is ook zeer geschikt voor de publieke sector en/of bedrijven en kan tevens ingezet worden voor (wetenschappelijk) onderzoek.

Ilona moeder van jongen uit groep 6-8
Ilona moeder van jongen uit groep 6-8
Wageningen, 2021

Mijn zoon heeft laatst van Groente & Meer les gekregen op de G.J. van den Brinkschool. Hij kwam helemaal enthousiast thuis! Hij vond de combi voeding en wetenschap erg boeiend.

Danielle leerkracht gr. 4 basisschool Tuin17
Danielle leerkracht gr. 4 basisschool Tuin17
Heteren, 16 juni '21

Wij vonden het super leuk dat Victoire er was en we gaan vanaf morgen turven en een lekker/niet lekker doen. De kinderen hebben veel geleerd en dat noemden ze ook bij de afsluiting van de dag. Mooi! Victoire deed het ook erg leuk met de kinderen. Super fijn dat je dit wilde doen.

N.a.v. mini college: eten doe je met je zintuigen in het kader van het schoolproject "Je bent wat je eet".