Publieke sector/bedrijven

Hoe werkt Groente & Meer voor de publieke sector/bedrijven?

Groente & Meer ontwikkelt op maat concepten in samenwerking met bedrijven of publieke instellingen zoals scholen, gemeenten en de overheid. Deel jij dezelfde missie? Wellicht kunnen wij dan samen aan de slag om zoveel mogelijk kinderen een gezond eetpatroon aan te leren.

Webinars (€325), Workshops (Prijs in overleg)

Groente & Meer verzorgt Webinars en Workshops op maat. Dat kan voor professionals, volwassenen en kinderen. In een interactieve bijeenkomst van ca. 1 uur beantwoorden we je vragen en geven je concrete en haalbare tips en handvatten over gezonde voeding en eetgedrag. We zoomen in op een specifieke doelgroep, of houden het breed, al naar gelang jullie wensen. Groente & Meer heeft bijvoorbeeld verschillende Webinars over het eetgedrag van kinderen ontwikkeld. Na een Webinar hebben deelnemers meer inzicht in het waarom, wat en hoe van het eten van groenten en het aanleren van een gezond eetpatroon.

Voorbeelden waar Webinars/workshops zijn gegeven:

Webinar
warme lunches

Monitoring Warme lunches

In 2020/2021 zijn we gestart met het monitoren van een pilot met het aanbieden van een gezonde, duurzame warme lunch maaltijd op een basisschool in opdracht van de gemeente Wageningen. Deze pilot was zo’n succes dat we nu continu een warme lunch aanbieden op deze school. Zijn hier vragen over of interesse? Neem dan contact op, we hebben hierin een unieke professionele ervaring opgebouwd.

Lespakket (Prijs in overleg)

Groente & Meer heeft een lespakket ontwikkeld voor basisscholen. Dit is in de vorm van vier 'minicolleges'. Hierbij wordt er op een interactieve manier aan de leerlingen uitleg gegeven bijvoorbeeld over hoe smaakontwikkelingen en voedselvoorkeuren tot stand komen bij kinderen en gaan kinderen ook zelf aan de slag. Aan het einde van de vier minicolleges ontvangen de leerlingen een certificaat.

Lijkt het je leuk om jouw klas of op jouw school de kinderen meer te leren over voeding? Of wil je een lespakket op maat? Neem dan contact op.

Lesgeven
Kinderen

Consultancy, Kennis partner

Groente & Meer biedt bedrijven en organisaties vakinhoudelijk advies. Denk aan het schrijven van blogs, het geven van workshops, cursussen, lezingen of het uitzoeken van bepaalde onderwerpen op het gebied van voeding, gezondheid en gedrag. Graag gaan we het gesprek aan met bedrijven en organisaties met dezelfde missie en ontwerpen we concepten op maat. Voorbeelden opdrachtgevers:

  • Gemeente Wageningen, Rotterdam en Nijmegen
  • SPURD (JOGG) (https://spurd.nl/)
  • Overkoepelende Kinderopvang Organisaties
  • Rijk Zwaan
  • No Fairytales
  • Wageningen Universiteit

Het 'Vanaf het begin' pakket dat wordt aangeboden aan ouders is ook zeer geschikt voor de publieke sector en/of bedrijven en kan tevens ingezet worden voor (wetenschappelijk) onderzoek. Een voorbeeld hiervan is dat de methode die Groente & Meer gebruikt op dit moment  getest wordt in een pilot in de regio in samenwerking met de Wageningen Universiteit.

Klantbeoordelingen

Floor Volker, JOGG-regisseur Purmerend – 2022

“Ik heb met Victoire Webinars ontwikkeld over de eet-opvoeding 0-4 jaar. Victoire heeft verstand van zaken en reageert empathisch op ouders. Dat maakt haar fijn om naar te luisteren. Verder denkt ze goed mee met de wensen van haar opdrachtgever. Een fijne partner!”

Floor Steenvoorden, leefstijlcoach & JOGG-regisseur Wageningen – 2022

“Ik werk vaak samen met Victoire om workshops te organiseren. Victoire is zeer deskundig en enthousiast en weet daarmee ouders en kinderen te inspireren en motiveren. Oftewel een zeer fijne en prettige samenwerking!”

Roos Hollenberg, beleidsmedewerker Voedsel Gemeente Wageningen – 2022

“We werken al lang samen met Victoire van Groente & Meer. We waarderen de combinatie van voedsellessen en het monitoren van de warme lunch. Ook de persoonlijke betrokkenheid van Victoire is voor ons een toegevoegde waarde.”

Danielle, leerkracht groep 4 van basisschool Tuin17 – 2021

“De kinderen hebben veel geleerd van de les, en Victoire deed het ook erg leuk met de kinderen.”

Ilona, moeder van zoon uit groep 6-8 van G.J. van den Brinkschool – 2021

“Mijn zoon heeft laatst van Groente en Meer les gekregen op de G.J. van den Brinkschool. Hij kwam helemaal enthousiast thuis! Hij vond de combinatie van voeding en wetenschap erg boeiend.”